Jindřichohradecký půlmaraton

Společnost Tecnocap s.r.o. sponzorovala již 5. ročník Jindřichohradeckého půlmaratonu. Velmi rádi jsme podpořili tuto akci, která byla největší veřejnou událostí v Jindřichově Hradci od rozvolnění covidových opatření.

Jako obvykle předcházel hlavnímu závodu nesoutěžní rodinný běh.  V 16 hodin odstartovaly děti společně se svými rodiči a příbuznými. Zapojilo se mnoho rodin a bylo úžasné sledovat nadšení účastníků. Všichni si tento závod užili i přesto, že venkovní teplota přesahovala 30 stupňů, byl to dosud nejteplejší den v roce!

Samotný půlmaraton odstartoval přesně v 17:00. Bylo zde více než 200 běžců, kteří se rozhodli strávit toto horké odpoledne během po okolí Jindřichova Hradce. Trasa závodu vedla do Děbolína k vodárenské věži, poté do Ratiboře podél nádherného chrámu Svaté Barbory, přes Roseč a nakonec zpět do Hradce po silnici přes Frankův Dvůr. Po celou dobu závodu místní obyvatelé nabízeli běžcům vodu a další občerstvení, čímž jim poskytovali velkou podporu.

Poslední metry závodu vedly parkem, a byly lemovány špalírem malých dětí, které se těšily až si s běžci na projev obdivu „plácnou“.  Byl to opravdu nádherný sportovní den v přírodě a společnost Tecnocap s.r.o. je velmi hrdá na to, že mohla být partnerem této smysluplné akce.

Výsledky si můžete prohlédnout na adrese: jindrichohradeckypulmaraton.cz/vysledky/

PS: I náš generální ředitel Alfonso D’Agostino byl jedním z odvážných běžců, kteří se závodu zúčastnili a i jej dokončili.

Share on

KOMENTOVAT

Tato stránka využívá Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou Vaše komentáře zpracovávány..

Start typing and press Enter to search